Du er her. Klokkerholm Jagtforening > Nyheder fra Jægerforbundet

16-10-2019: 44.825 kr. til den første mekaniske ræv

Haslev Faxe jagtforening har modtaget 44.825 kr. af Friluftrådets Lokalforeningspulje. Pengene skal gå til at bygge det første træningsanlæg med mekanisk ræv i DJ-regi.

15-10-2019: Vildtforvaltere og agrarøkonomer i skøn forening

Succesrigt samarbejde mellem Danmarks Jægerforbunds Vildtforvaltningsskole og agrarøkonomerne på Dalum Landbrugsskole klæder eleverne på til bedre forståelse af driftsgrenene på en større ejendom.

14-10-2019: Flere vaskebjørne lever i de danske skove

Den ser sød ud, vaskebjørnen. Men den er så farlig, at flere eksperter mener at den hurtigst muligt skal fjernes fra naturen. Se indslaget fra TV MidtVest.

13-10-2019: Husk foreningens 1. jagt søndag den 13. oktober - tilmelding til Christian på 26144089. Kaffe fra klokken 8.00

.

11-10-2019: Hjortevildtgruppe svarer igen på Jakob Bonis kritik

De resterende fem medlemmer af Hjortevildtgruppe Vestjylland svarer i denne pressemeddelelse igen på den kritik, som gruppens formand Jakob Boni Jakobsen har udtalt om gruppens medlemmer og deres udsendte pressemeddelelse om blandt andet arealkrav.

11-10-2019: Lars og miljøet har vundet

Så er der en patronfanger på vej til de danske jægere. Vinderen af konkurrencen om problemet med plastpatroner i naturen, er nu endelig fundet.

10-10-2019: EU giver grønt lys for licensjagt på ulv

Licensjagt på ulve og andre rovdyr er forenelig med EU-lovgivningen. Det fastslog EU's højesteret i dag i en sag, der involverer finsk ulvejagt.

10-10-2019: Ryd paraden!

Et konsortium ved Køge fik en lys idé, som rydder paraden efter hver eneste jagt – uanset hvor mange fasaner, der er skudt. Hermed gives ideen videre.