Fællesjagter 2019/2020

13. Oktober (Søndag)          Fællesjagt       kl.09.00  (kaffe  08.00) mødested: Jagtstuen

2 November (Lørdag)          Fællesjagt       kl.09.00  (kaffe 08.00) mødested:  Jagtstuen

17. November (Søndag)       Fællesjagt       kl.09.00  (kaffe 08.00) mødested:  Jagtstuen

7. December (Lørdag)          Fællesjagt       kl.09.30  (kaffe 08.30) mødested:  Jagtstuen

27. December (Fredag)       Fællesjagt       kl.09.30  (kaffe 08.30) mødested:  Jagtstuen

12. Januar 2019 (Søndag)    Fællesjagt       kl.09.30  (kaffe 08.30) mødested:  Jagtstuen

Som noget nyt i år, har man mulighed for at invitere gæster med på vores fællesjagter. Dette gøres efter følgende princip... Der er 3 pladser til hver jagt. Man melder til ved Christian som holder regnskab. Det er efter ”først til mølle princippet” Det koster en dagjagtspris at have en gæst med. Regelsæt for nedlagt vildt mm. gælder også for den inviterede gæst. Jagtdeltagere + gæster skal meldes til senest 2 dage før jagten afholdes.

Al tilmelding skal ske til:
Christian Nørgaard på sms på telefonnummer: 26144089

Partoukort til alle fællesjagterne: 1000 kroner

Endagskort : 300 kroner

Partoukort indbetales via netbank på konto: 9070-0535600791
Endagskort kan betales på dagen.

Vildtgæt

Klokkerholm Jagtforening har som tradition, at der ved hver fællesjagt under parolen afholdes vildtgæt-konkurrence for dagens jagt. Konkurrencen går ud på, at gætte antal ben på det vildt som nedlægges i løbet af dagen, samt hvor mange skud som bruges.

Prisen for at deltage i konkurencen er 20 kr. og overskudet går til fodring af vildet. Vinderne af dagens konkurrence belønnes med en præmie.

Klokkerholm jagtforening har følgende måde at tælle ben på:

Fasankok                    5 ben

Fasanhøne                  2 ben

Ræv                          10 ben

Øvrige fugle                 2 ben

Råbuk                         5 ben + 1 ben pr. evt. opsatssprosse

Rå og lam                   4 ben

Hare                           4 ben

Priser på vildt

På Klokkerholm Jagtforenings fællesjagter er reglerne sådan at den enkelte skytte hæfter for det vildt som han/hun har nedlagt. Dog er den første fasan som skytten nedlægger på jagtdagen gratis samt and, skovdue, sneppe og ræv.

Om skytten sælger vildtet efterfølgende er foreningen uvedkommende.

Priser på vildt er følgende:

Fasan                        = 50 Kr.

Hare                          = 75 Kr.

Råvildt                       = 300 Kr.